maandag 19 september 2011

kerst 2011

Hallo allemaal,
't Is al weer even geleden, maar ik ben best druk geweest. Niet alleen met mijn werk, maar ook met frobelen. Ik ben begonnen met mijn kerstkaarten voor dit jaar. Ik heb de cartridge Winter Frolic en daar ben ik mee aan het proberen. Hij is echt ontzettend leuk, met heel leuke figuurtjes en mooie borders. Het duurde even voordat ik tevreden was, maar nu wil ik de resultaten graag met jullie delen.

Deze sneeuwpopjes komen dan ook van Winter frolic, evenals de border en de tekst "Let it Snow". De sneeuwvlokjes staan op Don Juan. De kaart verder afgewerkt met lint, kraaltjes en natuurlijk wat diamantjes. Ik vind het een schatje!


Voor de laatste twee kaarten heb ik prachtig papier gebruikt, gekocht bij Action. Dit was al gelijk inspiratie voor deze kaarten. De kerstrozen op de rode kaart zijn van de cartridge Wrap it Up en de rest van Winter Frolic. Wat lintjes en glittertjes en mijn eerste kerstkaarten zijn klaar. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ben benieuwd wat ik nog meer ga bedenken, want ik heb nog heel wat kerstkaarten te gaan. Ik hou jullie op de hoogte dus tot de volgende keer.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Diana
    Wat een leuke kaartjes, ik krijg zo maar zin om ook meer met mijn cricut te gaan doen.
    groetjes Betsie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke kaartjes Diana
    gr lenny

    BeantwoordenVerwijderen